Hardst gelachen van 2017

Een jaar niet gelachen is een jaar niet geleefd. Deze vijf fragmenten toverden de breedste grijns op jullie gezichten.

1) Leraar Duits ontmaskerd - Rundfunk
Meneer Heydrich is de aller, aller, aller-Duitste leraar. Hoe hij iedereen een onvoldoende geeft, krijgt een dikke voldoende. Maar wat weten we eigenlijk van meneer Heydrich zelf? Welk vak geeft deze Duitse leraar eigenlijk?  

2) NRA - Zondag met Lubach
In Nederland is het dichtste dat je bij het afschieten van een geweer kunt komen, het 'piew piew piew' tijdens het lasergamen. Hoe anders in de VS. Daar kun je geweren in alle soorten en maten kopen bij de supermarkt. Na de dodelijkste schietpartij ooit in de VS, richtte Zondag met Lubach zich tot de VS met een video over de wapenlobby de NRA. Het ging vi-va-viral:


3) Minister Hennis is 'Ghetto' met een gipsbeen - Dream School
In Dream School krijgen middelbare school-verlaters de kans om de draad weer op te pakken met een hele rits bijzondere docenten. Onder wie de toenmalige minister van Defensie Jeanine Hennis. Ondanks het feit dat ze op dat moment een been in het gips had gaf ze de jongeren les. Dit leverde haar een bijzonder compliment op!


4) 'Letterlijk de slappe lach' - Je Zal het Maar Hebben
Van pure meligheid kun je soms de slappe lach krijgen. Maar Sandra wordt daadwerkelijk slap van lachen. Vanwege haar aandoening katoplexie kunnen haar spieren spontaan verslappen, wat vaak gebeurt wanneer zij moet lachen. 


5)'Te hoge rekeningen gooi ik weg'- Vier handen op eén buik
De twintigjarige Esmiralda is zwanger en de problemen groeien haar boven het hoofd. Dat is natuurlijk totaal niet om te lachen. Maar stoïcijns als ze is vertelt ze over de oplossing die ze heeft gevonden voor hoge rekeningen. 


Kerstheader
Hardst gelachen Pakketje Fragment jippigste momenten
Schokkendste momenten top2000docus virals
Meest gestreamd Verborgen parels muziekdocu's