- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Waarom knakken knakworsten vandaag de dag niet meer? - #16 Knakworsten
Van oorsprong knakken knakworsten en als je goed zoekt zijn ze nog te vinden. Maar het merendeel knakt allang niet meer. Hoe komt dat eigenlijk?

Is vegan kaas minder gezond dan je denkt? #15 Vegan Kaas - KVWeetjes #15
Vegan kaas als alternatief voor reguliere kazen. De supermarkten liggen er vol mee! Maar is het eigenlijk wel zo gezond?

Wat maakt vlugkokende pasta nou zo vlug? - KVWeetjes #14 Vlugkokende Pasta
Je kan met vlugkokende pasta maar liefst 2 minuten tijd winnen aldus de verpakkingen. Maar hoe kan dit eigenlijk? Wat maakt vlugkokende pasta nou precies zou vlug? Mandy en Rens gingen voor je op pad!

Waarom is champagne duurder in vergelijking met andere wijn? - KVWeetjes #13 Champagne
Een goed fles champagne doet doorgaans behoorlijk veel pijn in de portemonnee. Maar waarom is champagne relatief duurder dan andere wijn?

Hoe krijgen ze ‘de zon’ in al die vitamine D pilletjes? - KVWeetjes #12 Vitamine D
Normaal maak je vitamine D aan door zonlicht. Maar in de wintermaanden is de zon te zwak, dus slikken we pilletjes. Maar hoe krijgen ze de zon in al die pilletjes?

75% suikerbiet in je appelstroop?! - KVWeetjes #11 Appelstroop
Rinse appelstroop in de supermarkt bevat amper appel. Vaak is wel 75% van je stroop gemaakt van suikerbiet. En dat zit hem in het woordje ‘rinse’. Hoe zit dat?