Smaakvol wakker worden met Lauren

Bij serie Lauren!

Elke dinsdag geeft Lauren Verster je een nieuwe truc mee om de dag goed te beginnen.

Ook zo'n moeite om uit je bed te komen? Duurt het tot ver in de middag voor je wakker bent? Betrap je jezelf nét iets te vaak op wegdommelen in de trein? Maak je geen zorgen, dat hebben wij ook.

Lekkerder in je vel
Maar, dankzij de trucs van Lauren is dat vanaf vandaag verleden tijd. Ze heeft de afgelopen jaren nogal wat uiteenlopende karakters ontmoet en heeft hier en daar nog wat van ze opgestoken. Trucjes om je lekkerder in je lichaam thuis te voelen. Die trucs deelt ze vanaf vandaag met je op NPO3.nl. Zodat ook jij altijd lekker in je velletje kunt zitten.

Hét recept om mee wakker te worden
Is al die activiteit op de vroege ochtend jou iets te veel, dan is er ook een ander recept voor een goede start. Letterlijk een recept dan. Let op:

Easy does it, toch? En dat zonder een calorie te verbranden.

Alternatief voor ochtendgymnastiek
Een uurtje ochtendgymnastiek is bijvoorbeeld erg goed voor je lichaam, maar alweer zó achterhaald. En wie heeft er 's ochtends een uur de tijd? Ook wij blijven liever dat uur nog langer liggen en dus zijn we maar wát blij met deze alternatieve tip: shaken!

Lach jezelf wakker
Een tweede manier om vrolijk aan de dag te beginnen is lachyoga. Dat is niet alleen goed voor de (lach)spieren, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je voor de rest van de dag vrolijk bent. Al ziet het er wel wat belachelijk uit.

Mocht je dan nóg niet wakker zijn, speel dan dit filmpje nog maar een keer af.


Lauren! op Ibiza, iedere dinsdag vanaf 5 juli om 21:15u bij de AVROTROS op NPO 3