Klaas leidt ons rond
Er is pas één aflevering opgenomen, maar het is nu al een grote bende in de keuken van Chef In Je Oor. Tussen alle potten, pannen, plakkerige ranzigheid en etensresten door geeft Klaas toch nog een...
Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.
Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus
Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.
Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie
Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.
Zeeduivel T-bone
Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.
Zeeduivel op Oosterse wijze
Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.
Zoete hamburger van macarons
Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl
Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade
Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne