Kijkje In De Keuken
Chef In Je Oor neemt kook-televisie mee naar het volgende niveau. Het is een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert in één show om je vingers bij af te likken. Maar om het programma goed uit te kunne...
Complete afleveringen van
Chef in je oor vind je op NPO Start.
Pakketjes van komkommer en koningskrab en een open ravioli van koningskrab en koolrabi met passievrucht-grapefruit emulsie
Chefkok: Erik van Loo van tweesterren restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Uitvoering: Annemieke Schollaardt.
Koningskrab met geprakte Opperdoeser ronde en Hollandaisesaus
Chefkok: Onno Kokmeijer van tweesterren restaurant Ciel Blue in Amsterdam. Uitvoering: Gerard Ekdom.
Zeeduivel T-bone
Chefkok Stefan van Sprang van tweesterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Uitvoering: Anne-Marie Jung.
Zeeduivel op Oosterse wijze
Chefkok Wessel Ruijmgaart van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam. Uitvoering: Filemon Wesselink.
Zoete hamburger van macarons
Chefkok: Robert van Beckhoven van Bij Robèrt in Oisterwijk. Uitvoering: Catherine Keyl
Macaron met vanille cremeux, frambozen en chocolade
Chef: Remy Duker van Patisserie Remy in Blaricum. Uitvoering: Tess Milne