Kijk Penoza live

Aankomende zondag begint Penoza V, kom alvast in de stemming met interviews met de cast en meer unieke content.

Penoza livestream breekt het internet
Dat Penoza populair is mag geen verrassing heten. Maar toen het gisteren mogelijk was op NPO3.nl de eerste aflevering te livestreamen, kwamen hier zo onvoorstelbaar veel mensen op af dat de site het pardoes begaf. Alle gekheid op een stokje, we vinden het hartstikke leuk dat Penoza zo populair is, maar we balen ontzettend dat de site klapte. 

Update: na lang overleg hebben mensen die daar heel lang voor geleerd hebben besloten dat Penoza V zó populair is, dat bij een herkansing van de livestream het risico tot nog een gebroken site te hoog is. Onze nederige excuses hiervoor. Maar - mag ik een roffel - zondag 27 augustus om 20.25 ligt om de hoek en dan begint het seizoen regulier op de kijkbuis!

Carmens verdwenen vrijscene
Al jaren is Carmen van Walraven Nederlands befaamdste femme fatale. Letterlijk zelfs, want de mannen in haar leven komen hun einde meestal snel tegemoet. NPO 3 sprak Monic Hendrickx over het liefdesleven van Carmen en wat blijkt? Er zijn vele liefdesscènes opgenomen, maar die hebben de serie nooit gehaald! In het interview hieronder vind je waarom dat zo is, of Monic zelf een goede crimineel zou zijn en hoe de acteurs het leven na Penoza gaan beleven.

Liefde in de onderwereld
Gijs Naber en Sigrid ten Napel spelen het onwaarschijnlijke liefdeskoppel Storm en Nathalie. Ze komen elkaar in de serie tegen aan weerszijde van Carmens criminele imperium. Gijs en Sigrid vertellen over de uitdagingen die hun karakters in de serie tegenkomen en wat zij van het nieuwe seizoen verwachten.

Op de rode loper
Maandagavond konden duizend fans in de Amsterdamse Tuschinski-bioscoop de eerste twee afleveringen van het seizoen al bekijken. NPO 3 was erbij en sprak op de rode loper met de cast over het laatste seizoen Penoza.


Zondag 27 augustus om 20.25 begint Penoza V op NPO 3, alle eerdere seizoenen kun je nu al terugkijken.