24-08

Kevin's missie - week 8

Chat met Kevin in Facebook Messenger en ontdek de geheimen van Vlucht HS13: m.me/vluchths13 Heb je nog helder wat er vorige week gebeurd is?

Kevin reist af naar de Iraanse hoofdstad Teheran. Zijn geheime opdracht voor Simon is om hier het tweede zoontje van Leyla te halen: Nawid. Wil je weten wat er in alle weken is gebeurt met Kevin? Lees de volledige samenvatting

WEEK 8 (16 - 23 okt)

Kevin is weer bij zinnen en beseft zich dat hij hulp nodig heeft. Hij heeft op jouw aandringen iemand gebeld in Nederland, namelijk zijn liefje Ludmila. Zij heeft Liv gevraagd om naar Iran te komen om Kevin te helpen. De politie in Nederland weet van niks…

Maar de tijd dringt… met jouw advies is hij zelf al naar het huis van Majid gegaan. Of hij heeft Bahram, de rivaal van Majid, gevraagd om hulp. 

Toen hij naar Bahram ging werd hij bijna opgepakt. Bahram dreigde Kevin neer te schieten als hij niet snel weg zou gaan. Kevin kon net wegkomen en ging terug naar de huis van de Iraanse vrouw.

Bij het huis van Majid zag hij plotseling Nadia lopen. Hij belandde in een gevaarlijke situatie waar hij bijna betrapt werd door één van de bewakers. Nadia kon nog net gebaren dat Simon in het huis zit van Majid. Maar of hij nog in leven is? Het wachten is nu op Liv.

Hoe het werkt?

Via Facebook Messenger neemt Kevin drie keer per week contact met je op. Je volgt hem in een bloedstollend avontuur door Iran waarin jij hem helpt om keuzes te maken. Door te chatten met Kevin kom je meer te weten dan in de serie-afleveringen, en krijg je alvast een scène uit de komende aflevering te zien.

Lees hier meer over het chatten met Kevin