- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Fragmenten
- Extras

Biologische zalm
In de biologische veeteelt is het belangrijk dat het dier zijn natuurlijke gedrag kan vertonen. Maar hoe zit het met de biologische kweek van vis?

Lekkerbek
Het is een bijzonder visje, hij heeft een huid van paneermeel en hij zwemt het liefst in de frituur. De lekkerbek.

Hollandse Nieuwe
Het hele jaar door zijn de viskramen ermee versierd: de posters die ons vertellen dat de Hollandse Nieuwe weer is aangeland. Maar wanneer is die Hollandse Nieuwe nou echt nieuw?

Garnalen Pellen (video)
De Hollandse Garnaal is een lastig te pellen beestje, Marijn leert in deze video hoe je de garnaal van het schild ontdoet.

Hollandse garnaal
Weinig uit de zee is zo prijzig als de Hollandse garnaal. 60 euro per kilo is heel gewoon. Toch gek, want garnalen van verder weg kosten vaak een fractie. Hoe zit dat?