27-08
humor

Katja Schuurman en Stijn van Vliet in 'Echt niet ok'

Vanavond start de nieuwe hilarische serie 'Echt Niet Ok' met Jan Kooijman, Stijn van Vliet (Streetlab) en Katja Schuurman.

Wat is 'Echt niet OK'?
Wat echt niet ok is, zijn die momenten in het leven die ongemakkelijk zijn en waar je niet mee weet om te gaan. Wat zeg je tegen een goede vriend over zijn intens lelijke baby, hoe kom je in hemelsnaam van een straatcollectant af en wat kun je wel en niet op sociale media doen?! In deze serie worden dit soort situaties in grappige sketches uitgewerkt. 

Hoe dan?
De cast van Katja, Jan en Stijn wordt iedere week bijgestaan door Nederlandse topacteurs en BN'ers. Zo zien we Birgit Schuurman voorbijkomen puffen tijdens een bevalling. Daarnaast wordt er een gast wekelijks het hemd van het lijf gevraagd over wat zij nou precies wel en niet vinden kunnen. Om warm te lopen kun je alvast onderstaande sketch bekijken over het splitten van een rekening:

Dat klinkt goed!
En of! Bij RTL Late Night vertelt Katja Schuurman dat ze zich dagelijks op de set helemaal kapot heeft gelachen. "Ik heb elke dag tranen met tuiten gelachen. Ook tot lichte irritatie van de crew, want ik heb ook best wel veel tekst verpest." Dat belooft wat! 


Echt Niet Ok is vanaf vanavond iedere dinsdag om 20.30 te zien op NPO 3.