Kamp Holland

Eén voor allen, allen voor één?

Hoe zou jij ermee omgaan als jouw korporaal een verdacht persoon neerschiet, die te maken zou hebben met het plaatsen van een bermbom, waarbij een Nederlands konvooi zich kapot rijdt? Kamp Holland is te zien op zondag 22 mei bij de EO.

Onder vuur
Een officieel onderzoek wordt gestart, nadat een groep soldaten hiermee te maken krijgt. Dit zorgt voor een geruchten en wantrouwen. Hoe gaan onze jongens om met het wegvallen van vriendschap tijdens oorlog?

Nieuwe Nederlandse films op NPO 3
Op zondag 24 april start NPO3 met het uitzenden van zes nieuwe Nederlandse films. Elke zondag kun je vanuit je luie stoel genieten van een nieuwe première!
We starten met de film Hope, Monic Hendrickx speelt hierin een econome die met een missie afreist naar New York. En week later staat de film Op de dijk alweer voor je klaar! Gevolgd door FakeDe Grote Zwaen, Kamp Holland en Moos. Pak de popcorn er maar bij! 


Kamp Holland, zondag 22 mei, 20.25 op NPO3

Al deze films zijn voorzien van audiodescriptie waardoor ze ook toegankelijk zijn voor blinden en slechtzienden. Earcatch vertelt wat je niet ziet. http://earcatch.nl/aanbod/