02-11
serie

Kaaskop of ..

Ajouad El Miloudi onderzoekt de identiteit van Nederlanders met een andere culturele achtergrond.

Al twee seizoenen hebben we Ajouad El Miloudi gevolgd in zijn persoonlijke zoektocht naar zijn achtergrond. Moest hij zich kaaskop voelen omdat hij in Nederland is geboren en opgegroeid, of was hij toch meer een Marokkaan, uit het land van zijn ouders?

Seizoen 3

Zijn zoektocht gaat verder! Dit seizoen legt hij deze vraag voor aan bekende en onbekende Nederlanders met Chinese, Turkse, Surinaamse of Antilliaanse roots. Ajouad gaat in Kaaskop of…? met jonge mensen uit deze culturen in gesprek over de thema’s Mentaliteit, Liefde, Opvoeding en Trots.

Culturen

Het startpunt is zijn eigen voetbalveldje in Amsterdam-Oost, waar al die culturen in zijn jeugd bij elkaar kwamen. Waar komt de Turkse trots vandaan, wat behelst de Antilliaanse opvoeding, hoe daten Chinese Nederlanders en kloppen de vooroordelen over de Surinaamse mentaliteit eigenlijk wel? 

Aftertalk

Na elke uitzending is er een live aftertalk. Daar praat Ajouad door met gasten over de uitzending. Jij kan ook meedoen! Via de app kan je vragen aan de gasten of aan Ajouad insturen.


Kaaskop of ...?. vanaf donderdag 11 oktober om 21:45 uur bij KRONCRV op NPO 3.