Fun fact friday: 86 procent wil liefde voor het leven

Bij serie 3vraagt

Ben jij tussen de 18 en 38? Dan is het leven voor jou waarschijnlijk jungle van verwarring, verwachting en vertwijfeling over hoe je het een kan voorkomen en aan het ander voldoen. Je bent een millenial.

Marco Borsato zong ooit dat als het morgen vrede is, de wereld een speeltuin zal zijn. Millenials (18 tot 38 jaar) zijn het type mens dat zich in die speeltuin op het klimrek afvraagt of ze niet beter naar de schommel kunnen gaan. Dit rusteloze streven naar het perfecte, uitdagende en prikkelende leven gaat gepaard met flink wat stress, blijkt uit onderzoek van 3Vraagt.

Liefde voor altijd

Wat verwachten we dan zoal van het leven? Nou, de liefde! Niet minder dan 86 procent van ons vindt het belangrijk om een liefdesrelatie voor het leven te hebben. Dat betekent dus Tinderen tot er meer eelt op je duim zit dan op je grote teen!

Dat de kans dat een huwelijk strand is volgens het CBS inmiddels 40 procent, maar goed, laten we niet op iedere slak zout gaan leggen. In Lauren en de Liefde vraagt Lauren Verster naar de ervaringen van Marith over een open relatie. Is dat het antwoord op een lang gelukkig leven?

I experimenteer not

'A dirty mind is a joy forever', luidt het gezegde. Maar in hoeverre verwezenlijken wij onze vunzige gedachtes? 56 procent van millenials is naar eigen zeggen 'niet zo' tot 'helemaal niet' experimenteel onder het linnengoed. Daarnaast is 39 procent ook niet tot helemaal niet open over zijn seksleven.
Wie wel open zijn, zijn de passagiers van Gwen van Poorten in haar Sexy Taxi. Terwijl ze door het nachtleven in de hoofdstad rijden, praten ze open over hun ervaringen en fantasieën. Smullen!