26-10

Jeroen van de Werfhorst

Jeroen is een hartstikke nuchtere Zwollenaar met een enorme positieve kijk op het leven. Hij heeft een stoer uiterlijk maar is een enorme knuffelbeer.

En een vrolijke gangmaker die uitstekend weet hoe vrouwen in elkaar zitten. Hij woont in Zwolle samen met zijn dochter Yamillah en zorgt sinds acht jaar alleen voor haar. Hij werkt als woonbegeleider met licht verstandelijk beperkte jongeren met gedrags- en hechtingsproblematiek. Dat merk je aan alles, want Jeroen is begripvol, easy to talk to en heeft een groot inlevingsvermogen. 

Volgens Yamillah kan Jeroen goed dansen. Toch blijft het een man met een voetbalhart, hij gaat dan ook graag naar ‘zijn club’ PEC Zwolle. Yamillah begrijpt niet dat haar vader vrijgezel is: “Als ik een vrijgezelle vrouw was dan zou ik het wel weten hoor!” Jeroen valt op eerlijke, spontane en aardige vrouwen, uiterlijk is niet belangrijk. Ze hoeft niet heel dun te zijn want hij heeft liever ‘dat er wat op zit’. Verder is het van belang dat ze een verzorgd uiterlijk heeft en niet alsmaar in de problemen van het verleden hangt. Een nuchtere en spontane vrouw dus!