26-10

Jeanette Bierkens

Jeanette woont samen met haar 13-jarige dochter Noël in Rijsbergen. Acht jaar geleden is zij gescheiden van de vader van Noël.

Hierna heeft zij verschillende korte relaties gehad, maar deze hielden helaas geen stand. Noël en Jeanette zijn heel erg close. Noël is een echte puber en gaat in september naar de brugklas, dit vinden ze allebei best wel spannend. Jeanette is een sterke, onafhankelijke vrouw. Na de scheiding heeft ze het hele huis zelf opgeknapt en kan ze met grote tevredenheid zeggen dat het haar ‘paleisje’ is. “Boren kan ik zelf, daarvoor heb ik geen man nodig”. Maar is ze wel op zoek naar een nieuwe relatie. 
Jeanette valt op uitstraling, het maakt haar dan ook niet uit of een man dik of dun is. Wat zij wel een pré vindt, is dat een man groter is dan zij. Jeanette is namelijk 1 meter 83 en wil niet naast een kabouter lopen. Over het algemeen vindt ze roodharige mannen onaantrekkelijk, maar dit kan opeens veranderen als zij er een met een fantastische uitstraling ziet. Jeanette is klaar voor de liefde!