Je Zal Het Maar Zijn is terug!

45:12
Gezien
2382
Bij aflevering Van de gebaande paden

Maar net even anders.

Drie jaar hebben we JZHMZ moeten missen. Sad. Maar het programma is terug én Geraldine Kemper neemt het over van Sophie Hilbrand. Geraldine vindt het fantastisch om dit programma nu te mogen maken. “Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal.”

Wat kun je verwachten?
Sophie heeft JZHMZ vijf jaar lang gepresenteerd, maar nu is de beurt aan Geraldine. Zij deelt unieke en persoonlijke verhalen van jonge Nederlanders. Verhalen van mensen met trauma's en nu hun leven weer oppakken, personen die elke dag bezig zijn met schoonheid, maar ook levens die alleen maar draaien om seks. Verder onderzoekt ze hoe het is om een onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben.

Leven zonder eten?
Eén van deze verhalen is dat van Floris. Hij heeft al twee jaar geen eten meer nodig. Je denkt nu waarschijnlijk: ‘Huh! Is dat mogelijk?’ En ja, dat is het. Eten word je als mens met de paplepel ingegoten. Het is daarom de normaalste zaak van de wereld. Floris doet het nét iets anders. Hij heeft namelijk leren leven van licht. 

Spelen vs catwalk
Ook ontmoet Geraldine een wel heel bijzonder 9-jarig meisje. Het gaat om Summer de Snoo. Zij is, met haar 9 jaar, al een topmodel. Haar jonge leventje staat daarom volledig in het teken van modeshows en photoshoots. 

De grootste nachtmerrie 
Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens, leeft de grootste nachtmerrie die er voor een moeder maar kan bestaan. Haar leven stond op z’n kop toen ze haar elf maanden oude zoontje Elfin verloor in een heftig familiedrama. Ondertussen is ze twee jaar verder en leert ze leven met dit verschrikkelijke trauma. Hoe ze ermee omgaat? Dat zie je in het nieuwe seizoen JZHMZ.

Benieuwd naar deze bijzondere verhalen? Dan zit er toch echt maar één ding op: kijken! 


Kijk de afleveringen van JZHMZ hier terug!