Seizoenen

Chantal & Juriaan

Chantal & Juriaan

Jurre bezoekt Chantal (22) die lijdt aan het syndroom van Treacher Collins. * Verder zie je Juriaan (26). Hij heeft door te harde muziek bij een concert blijvende gehoorschade opgelopen.

Wouter & Jill

Wouter & Jill

Jurre bezoekt Wouter (30) die er als kind al van droomde om later militair te worden. Maar die droom wordt een nachtmerrie als hij aan zijn eerste uitzending naar Afghanistan PTSS overhoudt.

Liset & Emiel

Liset & Emiel

Liset (23) lijdt aan ADCA: een erfelijke neurologische aandoening die de kleine hersenen aantast. Verder zie je Emiel (26) die geboren is zonder armen. Hij heeft geleerd alles met zijn voeten te doen.

Elianne & Willemijn

Elianne & Willemijn

De laatste aflevering is een Bikkel uitzending. Hierin volgt Jurre twee Bikkels die hulp krijgen van de Bart de Graaff Foundation. Elianne heeft de ziekte van Lyme en Willemijn is blind.

Mario & Louelle

Mario & Louelle

Louelle heeft de ziekte van Crohn. Ze vertelt over de taboes die er nog steeds zijn als het over darmproblemen gaat. Mario kwam door alcoholmisbruik verslaafd en met een hersenaandoening op de wereld.

Yael & Joram

Yael & Joram

De spierziekte Nemaline Myopathie van Joram (33) heeft zijn ademhalingsorgaan aangetast. Yael (17) heeft Qsteogenesis Imperfecta. Ze is extreem breekbaar en heeft al meer dan 30 keer iets gebroken.

Bart de Graaff Foundation

Bart de Graaff Foundation

Twee bikkels worden gevolgd die geholpen worden door de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt jonge mensen met een levensbepalende ziekte om hun eigen bedrijf te starten.

Rebecca & Milan

Rebecca & Milan

Rebecca (21) liep door zuurstofgebrek een hersenbeschadiging op, maar ze is vastbesloten om het te gaan maken als cameravrouw. Milan (17) lijdt aan het syndroom van Alström.

Diecke & Yannick

Diecke & Yannick

Diecke (26) werd geboren zonder knieën, enkels, scheenbenen én linker-onderarm. Yannick (20) lijdt aan nierfalen. Na een nachtje doorhalen in de zuipkeet heeft hij nóóit een kater.

Yvette & Amy

Yvette & Amy

Yvette heeft chronische ontstekingen aan haar gewrichten. Zij is door de Bart de Graaff Foundation haar eigen taartenwinkel begonnen in Tilburg.

Roxy & Machiel

Roxy & Machiel

Machiel is doof sinds zijn geboorte en kan hierdoor niet spreken. Hij werkt als barman bij theaterfestival De Parade. Roxy lijdt aan een ernstige angst- en paniekstoornis.

Isis & Toninho

Isis & Toninho

Toninho werd als twintigjarige uitgezonden naar een missie in Afghanistan. Isis lijdt aan POTS waardoor ze een verhoogde hartslag heeft, snel duizelig wordt en spontaan kan flauwvallen.

Bart de Graaff Foundation

Bart de Graaff Foundation

In samenwerking met de Bart de Graaff Foundation is Robin een bootcamp en een bedrijf voor personal training aan het opbouwen en Anna start een praktijk voor alternatieve diergeneeskunde.

Leroy & Ivana

Leroy & Ivana

Tim ontmoet Leroy. Hij brak zijn nek, kreeg botkanker én longkanker. Hij wil de nieuwe blade runner worden. En Tim ontmoet Ivana, zij heeft borderline en Asperger en is desondanks o.a. presentator.

Daisy & Vijanyendra

Daisy & Vijanyendra

Tim ontmoet Daisy. Ze is geboren met dwerggroei en is 1.40 meter lang. En Tim bezoekt Vijanyendra. Tijdens een massale vechtpartij kreeg hij een schroevendraaier in zijn hoofd en liep hersenletsel op.

Glasten & Marit

Glasten & Marit

Tim ontmoet Glasten. Door een aangeboren afwijking mist hij beide onderarmen. Verder gaat Tim op bezoek bij Marit. Zij is geboren met een open ruggetje en is van haar navel tot haar tenen verlamd.

Scott & Tamara

Scott & Tamara

Dit is een herhaling. Tim gaat op bezoek bij Scott. Hij is geboren met een hartafwijking. Ook gaat Tim op pad met Tamara. Zij hoort vierentwintig uur per dag stemmen in haar hoofd en ziet beelden d...

Nina & Jelte

Nina & Jelte

Dit is een herhaling. Tim ontmoet Nina. Zij heeft één kort armpje, die ze bijna niet kan bewegen. Dit komt door een open ruggetje bij haar geboorte. En Tim bezoekt Jelte. Hij is door zijn hersentum...

Risja & Bo

Risja & Bo

Een heel gele huidskleur, continue het gevoel hebben dat je in een film leeft of dwangmatig de haren uit je kop trekken: Je Zal Het Maar Hebben!

Barend & Nicolien

Barend & Nicolien

Barend (26) heeft een onvolgroeide linkerarm, hij mist vier vingers en moet het meeste rechts doen. Nicolien (21) heeft sinds de scheiding van haar ouders steeds meer last van geestelijke problemen.

Bart Foundation Special

Bart Foundation Special

De Bart Foundation helpt bikkels: jonge, eigenzinnige, gedreven mensen die kampen met een aandoening. Ze laten zich niet tegenhouden door hun beperkingen en durven hun ambitie of project te realise...

Bob & Nicole

Bob & Nicole

Bob heeft een ernstig auto-ongeluk gehad waardoor hij een flinke hersenbeschadiging heeft opgelopen. Nicole is door zuurstofgebrek en een hersenbloeding halfzijdig verlamd geraakt.

Jetze & Mara

Jetze & Mara

Ondanks zijn onvolgroeide benen is Jetze op zijn negende gaan handbiken en niet zonder succes. Mara is een van de 100 mensen op de hele wereld die aan de bindweefselziekte Ullrich lijdt.

Wouter & Ilse

Wouter & Ilse

Wouter (29) is op zijn veertiende aangereden en heeft daardoor ernstig hersenletsel opgelopen. Ilse (20) heeft Neurofibromatose. Ze heeft op haar hele lichaam gezwellen en is slechts 1.38 m lang.

Ludo & Suzanne

Ludo & Suzanne

Suzanne heeft een lichtallergie en werkt als freelance fotograaf. Met Valerio bezoekt ze een festival. Ludo (26) heeft een licht verstandelijke beperking en zeer slechte ogen. Hij is rapper.

Bart Foundation Special

Bart Foundation Special

De Bart Foundation helpt bikkels: jonge, eigenzinnige en gedreven mensen die kampen met een aandoening. Een portret van twee bikkels die door de Bart Foundation worden ondersteund.

Serhat & Roxanne

Serhat & Roxanne

Serhat is doof ter wereld gekomen en op zijn 24ste kwam hij erachter dat hij besmet is met het HIV-virus. Roxanne heeft het syndroom van Asperger en ADD.

Tasmara & Arjan

Tasmara & Arjan

Tasmara heeft anosmie. Vier jaar geleden is haar reukzenuw afgebroken door een ongeluk. Arjan heeft colitus ulcerosa.

Frank & Alma

Frank & Alma

Valerio gaat op pad met Frank en Alma. Frank is sinds zijn geboorte spastisch. Alma ligt het grootste gedeelte van de dag in bed. Ze lijdt aan gegeneraliseerde dystonie.

Angelo & Tim

Angelo & Tim

Aan het gezicht van Angelo zul je tijdens een potje poker nooit zien wat voor hand hij heeft. Angelo heeft namelijk een echt pokerface. Tim is bang voor spinnen.

Ellen & Annelie

Ellen & Annelie

Ellen is nierpatiënt. Valerio bezoekt haar als ze aan de dialyse ligt. Annelie is schizofreen, ze hoort stemmen in haar hoofd en hoort een klein kind zingen.

Koen & Eline

Koen & Eline

Koen is slechthorend en heeft 24/7 een piep in zijn oren. Eline heeft het Ehlers-Danlos Syndroom type 3 waardoor haar gewrichten voortdurende uit de kom schieten.

Jelle & Rosanne

Jelle & Rosanne

Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat Jelle een bijzonder kind was. Hij had een autisme spectrum stoornis (ASS). Rosanne is met krommingen in haar rug geboren: scoliose/kyfose.

Manon & Paulien

Manon & Paulien

Paulien is een van de vijftig mensen in Nederland met de zeldzame stofwisselingsziekte Kearns Sayre Syndrome (KSS). Manon heeft hypochondrie.

Annelie en Geoffrey

Annelie en Geoffrey

Annelie is met de ongeneeselijke ziekte cystic fibrosis (CF) geboren. Op 14 mei 2007 reed Geoffrey met een snelheid van 130 km tegen een boom. Het ongeluk veranderde voor altijd zijn leven.

Jochem en Annelies

Jochem en Annelies

Ruben gaat op pad met Jochem die al heel zijn leven stottert en Annelies met en conversiestoornis.

Anniek, Rick en Bas

Anniek, Rick en Bas

serie reportages waarin jongeren over hun aandoening of ziekte praten. Anniek heeft het TAR-syndrome. Rick heeft de ziekte van Hunter. Bas heeft kanker aan zijn botten.

Willem-Jan, Marlous en Anne

Willem-Jan, Marlous en Anne

serie reportages waarin jongeren over hun aandoening of ziekte praten. Willem-Jan heeft het Guillain-Barré syndroom. Marlous heeft pulmonale hypertensie. Anne heeft posttraumatische distrofie.

De Bart Foundation

De Bart Foundation

Als je jong en niet gezond bent, kun je net als ieder ander ook ambities hebben. Met support van de Bart Foundation gaat Ruben Nicolaï dromen proberen te laten uitkomen.

Annemiek, Carola en Joost

Annemiek, Carola en Joost

Annemiek kon lange tijd niet spreken. Carola hoort soms wel heel bijzondere stemmen in haar hoofd. Een klein stemmetje zegt sinds kort tegen Joost, dat hij toch echt wel een jongen is.

Sabrina en Kim

Sabrina en Kim

Na meer dan 25 operaties aan rug en benen, is Sabrina nog steeds het zonnetje in huis. Kim heeft reuma.

Jasper en Martine

Jasper en Martine

Jasper heeft Spina Bifida en Martine heeft maar één been.

Debby, Silvana en Teun

Debby, Silvana en Teun

Debby heeft Psoriasis en Silvana Ichthyosis Histrix. Teun heeft brandwonden.

Roos, Iwan en Judith

Roos, Iwan en Judith

In deze aflevering gaat het over de controle verliezen. Roos heeft haar nekspieren niet ondercontrile. Ook Iwan heeft zichzelf niet onder controle. Hij heeft de ziekte van Parkinson. Judith heeft e...

Margriet, Francis en Marjolein

Margriet, Francis en Marjolein

Margriet is depressief. Francis is heeft een Borderline persoonlijkheidsstoornis. Marjolein heeft een Dissociatieve identiteitsstoornis (DIS).

Rianne en Jory

Rianne en Jory

Rianne en Jory hebben allebei hersenletsel.