Je zal het maar hebben: niet één, maar tweemaal kanker!

What doesn't kill you makes you stronger. Dat bewijst Leroy vandaag, in weer een nieuwe aflevering van Je zal het maar hebben op NPO3!

Soms denk je dat het niet slechter kan, maar dan wordt je het tegendeel bewezen. Vandaag in Je zal het maar hebben ontmoet Tim, Leroy en Ivana. Die ondanks alle tegenslagen hun dromen willen waarmaken.

Geef nooit op
Een pechvogel mag je Leroy wel noemen. Hij moest zijn carrière als voetballer vaarwel zeggen toen hij tijdens een duik zijn nek brak. Na een zware revalidatie werd er botkanker bij hem geconstateerd, waardoor zijn rechterbeen moest worden geamputeerd. 
Alsof dat nog niet heftig genoeg is, kreeg hij later ook nog eens longkanker. Nu compleet genezen, stort Leroy zich op een sportieve carrière in de atletiek en is vastbesloten om de nieuwe blade runner te worden. Naast Leroy ontmoet Tim ook Ivana. Ze heeft borderline: een persoonlijkheidsstoornis waardoor ze een laag zelfbeeld heeft, moeilijk met emoties kan omgaan en last heeft van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft ze Asperger: een vorm van autisme waardoor ze moeite heeft met veranderingen en snel in paniek raakt. Zelf zegt ze hierover: "Misschien word ik wel gehinderd door iets, maar ik wil vooral eigenlijk niks missen. En als ik iets niet kan op een bepaalde manier, dan ga ik het gewoon op een andere manier proberen." Dat zij zich door niks laat tegenhouden is zeker, zo is ze druk bezig met haar journalistieke carrière. Ze schrijft recensies voor diverse jongerensites en is ze presentator van een radioprogramma.


Je zal het maar hebben, dinsdag 12 april, 21:20 op NPO3