Jan en Tim zoenend op de cover van L'Homo

Op de cover van de nieuwe L'HOMO zien we twee bekende NPO 3 gezichten. Maar we zien wel meer dan alleen hun leuke toetjes.

"Een beetje liefde kan nooit kwaad", moeten Tim Hofman en Jan Versteegh gedacht hebben toen ze aan hun covershoot voor L'HOMO begonnen. Ze zijn glashelder als het gaat om de reden achter deze shoot: Ik denk dat wij dit meer voor de bespreekbaarheid van het onderwerp hebben gedaan dan dat we per se met onze blote kont in een blad willen staan”, zegt Tim. “Dat is ook leuk, maar wel secundair.

zo. omdat je mag houden van wie je wil houden. ❤️💛💚💙💜

Een foto die is geplaatst door Tim Hofman (@debroervanroos) op


Niet de eerste zoen
Dat de BNN boys het goed met elkaar konden vinden, wisten we eigenlijk al wel. Sterker nog, dit was niet hun eerste zoen. Maar dit was wel de eerste zoen waar een grote crew bewapend met camera's en professionele belichting bij aanwezig was. Ohja, en de eerste waarbij ze beiden (semi-)naakt zijn.

Hoe dat er dan aan toe gaat, kun je zien in een video van Linda.tv:


Jan en Tim zijn overigens niet de eerste BN'ers op de voorkant van het blad. Rick Brandsteder, Tygo Gernandt en Thijs Römer gingen dit duo al voor. En we kunnen ons ook de heisa rondom de covershoot van Arie Boomsma herinneren. Het zorgt in ieder geval vaak voor discussie.

Gewoon twee mannen op een foto
Als mensen deze foto’s zien dan vinden ze er wel wat van. Of je het nou mooi vindt of niet, of sexy of helemaal niet, of zelfs aanstootgevend; je vindt hier wel wat van. En ik hoop dat we mensen kunnen laten zien dat dit gewoon twee mannen op een foto zijn.", zegt Jan. En ook Tim is helder: "
Dat gelul ook over die kast. Er is helemaal geen kast. Val op mannen, val op vrouwen, val op." En zo is het.