26-10

Jacco Kager

Jacco is een zachtaardige man van 48 jaar uit Alkmaar. Hier woont hij met zijn twee dochters Karen van 17 en Franka van 15 jaar en hun kat.

Jacco is een zachtaardige man van 48 jaar uit Alkmaar. Hier woont hij met zijn twee dochters Karen van 17 en Franka van 15 jaar en hun kat. Hij is meubelmaker, maar werkt momenteel in een vloerenfabriek. Doordat de meiden op school zitten en daarnaast ook een bijbaantje hebben, ziet hij zijn dochters niet heel vaak. Daarom hebben ze alle drie enorm veel zin in de vakantie naar Turkije! De kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest naar het buitenland en vinden een vliegreis dan ook best spannend. 

Jacco is drie jaar geleden gescheiden en zet zijn eerste stappen op datinggebied. De meiden zien het wel zitten dat hun vader een leuke vrouw ontmoet. Jacco is erg handig en klust dan ook graag in en om het huis. Ook houdt hij van terrasjes pakken, lekker eten en goede films. Jacco vindt het een pré dat zijn nieuwe partner betrouwbaar en eerlijk is. Uiterlijke voorkeuren heeft hij niet echt, hij staat open voor iedereen!