Hope op NPO3

Hope, een Nederlandse film met Monic Hendrickx, opnieuw als powervrouw, in de hoofdrol.

Hoe ver ga je om je gelijk te halen? Heel ver blijkt in de Nederlandse film Hope, waarin Monic Hendrickx (Penoza), de hoofdrol speelt. Hope is te zien op zondag 24 april bij de VPRO.

Graaiende bankiers
Powervrouw Hannah Binnekamp is econome en is vastbesloten haar vader te bewijzen dat het allemaal nog niet zo slecht gesteld is met deze verrotte wereld. Ze reist af naar New York om zich vervolgens daar in de armen te storten van een topbankier. In haar strijd tegen de financiële wereld, blijkt dat juist hij haar tegenstander is. Liefde en ambitie blijkt zeer moeilijk te combineren.

Nieuwe Nederlandse films op NPO 3
Op zondag 24 april start NPO3 met het uitzenden van zes nieuwe Nederlandse films. Elke zondag kun je vanuit je luie stoel genieten van een nieuwe première!
We starten met de film Hope, Monic Hendrickx speelt hierin een econome die met een missie afreist naar New York. En week later staat de film Op de dijk alweer voor je klaar! Gevolgd door FakeDe Grote ZwaenKamp Holland en Moos. Pak de popcorn er maar bij! 


Hope, zondag 24 april, 20.25 op NPO3

Al deze films zijn voorzien van audiodescriptie waardoor ze ook toegankelijk zijn voor blinden en slechtzienden. Earcatch vertelt wat je niet ziet. http://earcatch.nl/aanbod/