Hollandse Week

Deze week laten we het beste van eigen bodem zien. Met elke dag de Beste Zangers van Nederland, Het verhaal van en 's avonds een film.

Wat is er allemaal te zien in de Hollandse Week:

De Beste Zangers van Nederland
Jan Smit reist samen met René Froger, Xander de Buisonjé, André Hazes Junior, Edsilia Rombley en Monique Klemann af naar het zonnige Ibiza, waar de zangers strijden om de titel "De Beste Zanger van Nederland". Van maandag tot en met vrijdag om 20.30 bij de AVROTROS op NPO 3.

Het Verhaal van...
Het leven van een Nederlandse zanger of band wordt uitgelicht. Niet door de artiesten zelf, maar mensen om hen heen. Hoe is de muzikale carriere van Jan Smit  tot stand gekomen? Wat zijn de hoogte- en dieptepunten van Guus Meeuwis? Welke factoren hebben Nick en Simon gemaakt tot wie ze nu zijn? En treedt André Hazes Junior in de voetsporen van zijn vader of gaat hij zijn eigen weg? Je ziet het van maandag tot en met vrijdag om 21.15 uur bij der AVROTROS op NPO 3.

Films
Iedere avond sluit af met een film van eigen bodem. Met daarin Neêrlands beste acteurs zoals Theo Maassen, Chantal Janzen, Susan Smit, Barry Atsma en Paul de Leeuw. 

Dutch Valley
Komend weekend zie je alle hoogtepunten van de vijfde editie van Dutch Valley. Het oerhollandse festival met de beste muziek van Nederlandse bodem.

4JIM
Jim en vrienden zijn bij de Gay Pride en naar Solar Festival geweest, en hoe dat was zie je deze week terug in 4JIM.