Hoe grote Songfestivalkenner ben jij?

Waylon rockt hem naar de finale van het Eurovisie Songfestival, hoeveel weet jij over eerdere edities?

obamasongfestifaler

Songfestifaler: Om positief te beginnen: wat ontzettend leuk dat je meedoet! Maar helaas, jouw kennis van het songfestival is op zijn zuinigst gezegd matig. Waarschijnlijk is het je niet eens opgevallen dat deze foto geen oud-kandidaat is, maar voormalig president van de VS Barack Obama.

Maar wat niet is, kan nog komen! Je hoeft eigenlijk ook helemaal niets te weten om wel van Songfestival te kunnen genieten. Er komen sowieso weer genoeg nieuwe extreem vreemde dingen voorbij tijdens de editie van 2017!
songfesti-valt-best-wel-meeSongfesti-valt-best-wel-mee: met minimale inspanning heb je een maximaal resultaat gehaald, de studenten 10! De basiskennis heb jij er wel goed inzitten, maar meer ook niet. En dat is prima. Ga met vrienden op de bank zitten met wat lekkers te drinken en een zak borrelnoten. Dan leer je het Songfestival goed genoeg kennen!songfestivogelSongfestivogel: jij kent je klassiekers - jeweettoch! Jij bent door deze quiz heen gevlogen. Heb jij toevallig de herhalingen van vorig jaar laatst gekeken, of heb je gewoon een goed geheugen? Hoe het ook zij, jij bent met vlag en wimpel geslaagd. Misschien als er ooit een plekje vrijkomt als commentator kun jij je opgeven...
songfestifantastisch


Je bent Songfestifantastisch: wow. Zelfs de mensen die deze quiz maakten hadden niet zo'n hoog cijfer. Hier ben je even als een baas doorheen gegaan, proficiat! Het enige wat jouw prestatie nog zou kunnen verbeteren, is dat je meedoet aan het songfestival en wint! 

Veel plezier tijdens het Songfestival!

De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 12 mei op NPO 1