Hoe gaat het nu met het meisje van 'Waanzinnig gedroomd'

'Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd, ik was zo mo-mo-mooi 't was echt niet gewoon...'. Hoe gaat het nu met HET meisje van het liedje?

Zat jij ook zo luidkeels mee te blèren op de achterbank met je cassettebandje op schoot, onderweg naar Frankrijk? Grote kans van wel. Maar wie is nou eigenlijk de zangeres van deze hit van wereldformaat? De kindsuperster die schitterde in deze eerste hit van Kinderen voor Kinderen is... Annemieke Stuurman!

Je kent haar natuurlijk als het meisje met het perfect gestylede 80's bloempotkapsel, maar ze is al lang niet meer de twaalfjarige ster die ze in 1981 was. Anniemeke is ondertussen al -hou ja vast- 50 (!) jaar. Ja, daar spat die waanzinnige droom toch ineens uit elkaar!

Bijgekomen van de schrik? Mooi, kunnen we verder.

Fun Facts

  • Wist je dat de single is uitgebracht onder het label 'Varagram', het toenmalige platenlabel van de Vara (een soort Instagram avant la lettre?!)
  • Het lied kwam uit in 1981
  • Waanzinnig gedroomd was het eerste succes van Kinderen voor Kinderen
  • Kinderen voor Kinderen zou aanvankelijk maar eenmalig een album maken voor de Vara Speelgoedactie
  • Waanzinnig Gedroomd heeft 9 weken in de Nederlanse top-10 gestaan

Hoe gaat het nu met Annemieke Stuurman?

Annemieke heeft haar showbizzbestaan achter zich gelaten en organiseert momenteel reizen voor bedrijven. Maar het allernieuwsgierigst ben je natuurlijk naar hoe ze er nu uitziet... Nou, zo!Meer TBT's? Check ze HIERRRRRR