Hoe doe ik mee aan #BENNIEBEIGE?

Bij serie Spot On

Wist jij dat huidkleurige BH's maar in 1 tint, beige, beschikbaar zijn? Nee? Daarom is het tijd voor #BENNIEBEIGE.

Wij vinden namelijk dat de huidkleurige BH er voor iedereen moet zijn. Vandaag starten we met de #BennieBeige campagne, waarbij we aandacht vragen voor de huidkleurige beha die nu niet in alle huidkleuren verkocht wordt door de grote lingerieketens en modehuizen. Door middel van een pamflet dat ondertekend is door grote modebladen zoals Harper's Bazaar en Elle en politieke partijen zoals GroenLinks, D66 en Partij voor de Dieren, en de video vragen wij aandacht voor deze zaak. Dit pamflet gaat het team #BennieBeige overhandigen als kerstcadeau aan in ieder geval Hunkemöller, Hema, Zeeman, Livera en Sapph. 

Nu vraag je je misschien af: Ik wil ook meedoen, wat kan ik doen?!

Super dat je ons steunt! Je kunt ons helpen door de hashtag #BennieBeige te verspreiden op jouw social kanalen. Dit kan met een foto van jou met een huidkleurige BH, zoals Rowan heeft gedaan. Vergeet daarbij vooral niet #BennieBeige te vermelden!

fan-like


Mocht je liever een bericht plaatsen dan een foto, dan kan dat natuurlijk ook! Je zou ons kunnen steunen met een bericht als:

- Omdat we niet allemaal beige zijn #BennieBeige

- De huidkleurige beha moet er voor iedereen zijn #BennieBeige

- Ik ben voor een inclusieve mode-industrie #BennieBeige

It's as simple as that! Laten we daarom samen voor deze verandering zorgen, want we zijn niet allemaal beige. #BennieBeige


De video nog niet gezien? Bekijk deze dan hier. Wil je ook zien wie het pamflet steunen? Ga dan naar deze pagina.