25-06
serie

Het regent meters bier en complimentjes in Ranking

De bubbels zijn de BN’ers naar het hoofd gestegen. Of ze hebben de zomer intens in hun bol. Het dondert en 't regent namelijk complimentjes!

En bier. Maar alleen speciaal voor Ryanne. Dat ranken moet ze misschien nog leren, maar ze drinkt alle BN'ers wel allemaal zo onder de glitterdesk. 

Hysterische BN'ers kun je het beste vergelijken met zure wijn. En daar moet je soms even wat water bij doen, anders haal je het einde niet. Zeker niet in een programma als Ranking the Stars. Onze Fred legt even uit hoe dat gaat: verantwoord ranken én zuipen. 

Fred water


Patty voelt het al aan haar water. Deze avond belooft veel goeds. Echt iedereen in de studio is hartstikke lief voor elkaar. Alleen Ryanne kan daar niet zo goed tegen. Ze heeft nog iets te weinig bier op om als 'knap' door Remy te worden bezegeld.

Ryanne gif

Raymond is ook niet vies van complimentjes geven. Dus hij steekt even wat veren in Pauls reet. Letterlijk. 

Gif Raymond

Of het overigens een compliment is als je naar McDonald’s ruikt? Nou ja. Het betekent in ieder geval dat je lekker bent. Dat kan Fred van Patty niet zeggen. Waar is die liefde ineens gebleven meneer van Leer?

Gif Fred

Waarschijnlijk was Freds champagne op. Net zoals zijn complimentjes. Gelukkig komen Bassie en Adriaan de boel weer opvrolijken. Dat lukt deze twee clowns immers al een paar seizoenen lang. Geef die Richard een lintje. Of een nieuw jasje. 

Bassie gif

Allememachies. wat was dat weer een fijne Ranking. Tot ziens vriendjes en vriendinnetjes! Tot de volgende week maar weer. 


Ranking the Stars is elke zondagavond om 22.00 te zien op NPO 3.