Het nieuwe seizoen van Jeuk!

Bij serie Jeuk

Vreemdgaan op een kinderfeestje, schaamteloos collecteren tijdens een begrafenis, intense therapiesessies, groot geschapen ex-vriendjes en luiers. Volle, volwassen luiers. Dat kan maar één ding betekenen: Jeukkrijgt een vijfde seizoen! BNNVARA zendt de gloednieuwe serie vanaf zondag 18 maart wekelijks uit bij BNNVARA op NPO 3.


Het nieuwe seizoen van Jeuk begint met een Thaise bruiloft en eindigt met een aanzoek en op hol geslagen paarden. Romantiek ten top, zou je zeggen. Maar dit is Jeuk de meest schaamteloze en schaamtevolle comedy van Nederland. Dus komen Thomas Acda, Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten, zoals we van ze gewend zijn, weer in de meest pijnlijke en gênante situaties terecht.

En dat met behulp van vele gastacteurs. Zo wordt Geza Weisz op handen gedragen, krijgen we Diederik Ebbinge eindelijk eens te zien in een duikpak en zitten Volendammers Simon Keizeren Kees Tol weer aan het bier. Maar ook Goedele Liekens, Tooske en Bastiaan Ragas, Eric Cortonen Robert van Beckhoven komen voorbij.


Jeuk vanaf zondag 18 maart om 22.30 uur bij BNNVARA op NPO 3