Het Nederlands Film Festival op NPO 3

NPO 3 rolt de rode loper voor je uit. Tijdens het Nederlands Film Festival zie je de mooiste verslagen van het festival en films.

Vanaf woensdag 23 september tot en met vrijdag 2 oktober vindt de 35e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats in Utrecht. Het festival bezoeken is natuurlijk leuk, maar voor je broodnodige portie Nederlandse film hoef je de deur niet uit. 

Nederlandse premières 
Vanaf 23 september zie je de mooiste Nederlandse films op NPO 3. Dagelijks kan de popcorn op schoot. Je ziet de premières van Wolf en Hemel op aarde. Maar ook topfilms als Rabat, Borgman en Aanmodderfakker staan op het programma. 
Alle films op een rij

Kalf op je schoorsteen
Van 28 september tot en met 1 oktober doet de VPRO om 19.55 dagelijks verslag van het festival. Vrijdagavond 2 oktober ben je rechtstreeks bij de uitreiking van de Gouden Kalveren. Welke acteurs en filmmakers hebben straks een nieuwe gouden huisgenoot op hun schoorsteen staan?
Gala van de Nederlandse Film

De korte films
Afkicken van een week Nederlands product kan op zaterdagavond al met de Avond van de korte film op 3 oktober. Daarna is er van 4 tot en met 9 oktober dagelijks een One Night Stand.