Het beste van deze week

In de weekenddienst wat je deze week hebt gemist en kijktips voor het weekend. Valtifest, Feuten en Poesjes. Het weekend is aan!

Wat heb je gemist deze week?

Een Villa vol Single Mama's, Sophie onderzoekt of ze liever kreukels heeft of aan de botox begint, BMX'jes over de kop in The Freestyle Games en de allereerste Jeuk nu al online! Verder liet Streetlab zien dat alles Cannes en tranen in Super Stream Me. O ja, en tussendoor werd er door Lange Frans,Thomas Berge en Zwarte Sjaak met de toverstaf gezwaaid. Weekend!

Wat mag je niet missen?

Jubileumconcert DI-RECT
Vanavond 22.30 uur: Concert aan het Noorderstrand in Scheveningen ter ere van het 15-jarige bestaan van de Haagse band. 

Valtifest
Vandaag is Valtifest, en het maakt helemaal niet uit wie of wat je tent. Tent inderdaad. Want dat is het thema dit jaar. Tandartsassistent, tentstok of het tienlettergrepige hottentottententententoonstellingen. En wist je trouwens dat op Valtifest alleen maar Nederlandse dj's en muzikanten staan? 3FM houdt je op de hoogte!

Super Stream Me afterparty Valtifest
Nicolaas en Tim zijn ook op Valtifest, en vanaf 23.50 uur tot 06:00 uur 's ochtends kun je "afteren" met Super Stream Me. Naar welke afterparty gaan ze, en wat wordt daar allemaal uitgespookt? Je ziet het live op NPO 3.

Poesjes
En als je dan toch Super Stream Me uitkijkt, dan kun je zondag om 9.00 uur 's ochtends lekker spinnen met de nieuwe 'real-life' VPRO-serie Poesjes. Of op een later tijdstip, gezellig samen met je kater (als je die hebt):


Films
Zaterdagavond zie je All Stars 2 - Old Stars om 20.25 uur bij VARA op NPO 3 en zondag de televisie-première van BNN's Feuten het Feestje om 21.10 op NPO 3.