02-08

Het beste van de week: zomaar een gast

Sta je net je tweede biertje weg te drinken, een wijntje te bestellen, van de muziek of het lekkere eten te genieten, wordt er achter je geschreeuwd dat ‘het’ gaat beginnen.

Zomaar een kans dat Patrick en Oscar je uitnodigen om de tent binnen te lopen voor iets dat zomaar om jou zou kunnen draaien. Zomaar een gast gaat beginnen!

Deze hele maand lang interviewen BN’ers 100% onbekende Nederlanders in Zomaar een gast! Gewone mannen en vrouwen die je overal op straat tegen het lijf kan lopen. Bekijk hier de hoogtepunten van de afgelopen week.

Marlies heeft al sinds haar geboorte een wijnvlek en stapte op de Showman’s Fair de tent in bij Tex de Wit.

Vlaming Tim is tatoeëerder van beroep en reist met zijn camper door heel Europa. In Den Helder gaat hij tegenover gastinterviewer Özcan Akyol zitten.

Amina komt uit Afrika en haar ouders proberen haar uit te huwelijken op haar vierde. Zie hieronder wat ze nog meer meemaakte in een openhartig gesprek met Rifka Lodeizen.

In Zomaar een gast wordt er niets voorbereid. Zo bewijst de altijd positieve Simon die even de tent in kijkt en door Imanuelle Grives wordt uitgenodigd op de stoel tegenover haar.

Ronald Giphart zit klaar om de volgende gast te interviewen: Mariño! Hij vraagt hem naar zijn studie om hem vervolgens naar zijn werk te vragen…

Eén ding is zeker: zij zijn absoluut niet meer zomaar iemand.


Klik hier voor meer Zomaar een Gast (NTR)