Het beste van De Slet van 6VWO

Bij serie De Slet van 6 vwo

Na het succes van seizoen 1 kwamen de makers van De Slet van 6VWO met een tweede seizoen. Een ander verhaal, een nieuwe cast, een nóg groter succes. Het eerste seizoen sleepte meer dan drie miljoen views binnen, maar seizoen twee had er zelfs meer dan vier miljoen! Wat is er inmiddels allemaal gebeurd rondom De Slet?

Cast 

Het feit dat zo veel jongeren gekeken hebben is niet gek. De cast bestond dit seizoen uit acteurs waar menig jong social-mediafanaat warm van wordt. De hoofdrollen waren weggelegd voor Romy Gevers en Jord Knotter, maar bijrollen werden vervuld door onder andere Bruno Prent (bekend van Spangas), Luca Hollestelle (bekend van De Ludwigs), nieuwe presentatrice van Drugslab: Dzifa Kusenuh en youtuber Marije Zuurveld. Zij nam ons in een van haar vlogs mee naar een dagje op de set van De Slet. 


Bruno Prent maakte speciaal voor de serie het nummer ‘Het is al gebeurd’ samen met Didier. Dit nummer werd dan ook de soundtrack van seizoen twee. 

 

Reacties

De eerste aflevering was meteen raak, veel fans van seizoen 1 hebben de dagen zitten aftellen voor het tweede seizoen en waren meer dan tevreden over het nieuwe drama waarin Demi en Paul de hoofdrol spelen. 


de slet reacties


Iedere aflevering werd duizenden keren bekeken met veel passie en inlevingsvermogen voor het verhaal en de acteurs. Emoties liepen zo nu en dan hoog op en niet alleen in de serie, maar ook aan de andere kant van het scherm; bij de kijkers. 


de slet comment

de slet comment2

de slet comment3

de slet comment4

de slet comment5


Aftertalk

Om meer context en diepgang te geven aan de serie is er een aftertalk-video gemaakt. Hier worden de onderwerpen die in de serie voorbijkomen nog eens besproken met de acteurs, de makers en experts. Check de video hieronder!