Het beste van 3Lab 2019

3LAB, a.k.a het platform waar jonge makers kunnen laten zien wat ze in huis hebben en met spraakmakende docu's en series het internet kunnen veroveren. Dit zijn de beste 3LAB producties uit 2019!

1. Mijn dochter de vlogger

Een veelbesproken 3LAB docu van dit jaar is Mijn dochter de vlogger. In deze documentaire worden drie ouders van jonge YouTubers gevolgd die betrokken zijn bij het YouTube kanaal van hun dochters. Kunnen de ouders nog wel écht ouder zijn als ze constant bezig zijn met filmen, monteren, managen, fotoshoots en chaffeur spelen? 

2. Mijn Seks is Stuk

In Mijn seks is stuk onderzoekt Lize Korpershoek waarom haar zin in seks verdwijnt zodra ze zich veilig voelt binnen een relatie. Is liefde wel houdbaar zonder seks? Lize gaat op zoek naar de oorsprong van haar probleem, of het überhaupt een probleem is en of haar seks echt 'stuk' is.

3. Lekker met Merol

Is het te cliché als we hier een lyric uit 'Kerst met de fam' neerzetten? Hoe dan ook, we kunnen eigenlijk niet meer om Merol heen. In deze documentaire zie je hoe Merol toeleeft naar haar show in Paradiso en krijg je een uniek kijkje in haar creatieve brein.

4. Rats & Slaves

Nummer 3 in dit lijstje is een eye-opener. Want heel leuk hoor, het interwebs, maar er zit ook een hele donkere kant aan die je liever nooit wil bezoeken! Anthony van der Meer maakte de documentaire Rats & Slaves en dook voor de docu in de wereld van rats, slaves, hacks en het darkweb.

5. Bad Influencer

Influencers. De wereld zit er vol mee tegenwoordig. In Bad Influencer volg je Donna, die plotseling door een one night stand met een prankvlogger famous wordt. Donna is niet zoals je gemiddelde influencer en probeert zich op haar eigen manier staande te houden in een wereld van insta-ego's, seks, trollen en sponsordeals.

Beste webonlyserieskopie beste film en seriekopie
beste-first-dates-cadeaukopie beste-van-3labkopie
grootste virals-cadeaukopie heetste-momentenkopie