30-05
muziek

Help mee aan de doorbraak van Side 2 Side

Mocht jij die enige zijn die nog niet heeft meegekregen wat er op dit moment aan de hand is met Side 2 Side, dan praten we je even bij.

Side 2 Side is de boyband bestaande uit Jasper Demollin, Stijn van Vliet, Tim Senders en Daan Boom. Inderdaad, de jongens van Streetlab. Die probeerden vorig seizoen al zonder talent internationaal door te breken met hun single 'Kuss mich jetzt'...Zonder al te veel succes.

Afscheidsconcert
Om dat succes een beetje te forceren heeft Side 2 Side besloten een afscheidsconcert te geven. Want, de meeste artiesten worden tenslotte pas écht populair na hun dood of afscheidstournee. Een beetje talent in de band kan misschien ook geen kwaad? En dus worden alle zeilen bijgezet, op zoek naar talent.

Side 2 Side ft. René Froger - Forget My Name
Gevolg: een tweede single van Side 2 Side featuring René Froger! Met de titel 'Forget My Name' wordt al een voorzet gegeven aan het naderende afscheidsconcert, waar Froger met liefde aan meewerkt. En er komt ook weer een professionele videoclip aan te pas.

Nu loopt het storm met de single en hebben de mannen nog maar één wens te vervullen: de Top 40 halen. Met 'Forget My Name' hadden ze al een stemrecord voor de Tipparade te pakken, dus dat het lekker gaat is duidelijk. Maar dat kan natuurlijk beter!

Stem hier op Side 2 Side voor de Tipparade

Volgende stap: wereldfaam.


Streetlab, iedere maandag op NPO 3