26-10

Harma Koops

Harma heeft twee jongens Danny van 12 en Melvin van 16 jaar. Harma woont met Danny in Leek (Groningen). Zoon Melvin woont in Naarden bij zijn vader en is kok in opleiding.

“Wij zijn echt drie musketiers, een echte drie-eenheid”. Volgens Danny is zijn moeder knettergek. “Ze houdt van lachen en is gek en raar”. Hij schaamt zich af en toe, omdat zij uit het niks gaat dansen in huis. Harma vindt dat haar zoon Danny het meeste op haar lijkt, die is net zo’n stuiterbal. Melvin daarentegen is een stuk volwassener serieuzer. 

Harma is geboren in Drenthe, maar verhuisde met haar ex-partner naar Almere. Na de scheiding verhuisde zij weer terug naar het noorden voor een nieuwe liefde die ook eindigde. Harma is een enthousiasteling en heeft altijd een lach op haar gezicht heeft. Ze houdt wel van een feestje en neemt het leven niet te serieus. Harma wil vooral een liefdevolle relatie. Ze valt op stoere mannen. Een man die erg veel humor heeft en niet saai is. Maar ze houdt niet van papzakken en mannen die alleen maar in de kroeg hangen. 

Qua karakter moet hij trouw zijn, positief in het leven staan en sterk zijn. Ze vindt het geen probleem om te verhuizen voor de liefde: in de afgelopen jaren is ze al vaak genoeg op en neer gereden met de verhuiswagen. Het liefst zou zij weer in de omgeving van Almere willen wonen. Het lijkt haar heerlijk om weer verliefd te zijn, lol te maken en te genieten van het leven met een vrolijke man.