Hardcore for life | JZHMZ

Bij aflevering Onderdeel van een groep

This one is dedicated to all the ravers in the nation.

Deze week ontmoet Geraldine Michael, oprichter van de anti-racisme beweging Marron United. Ook ontmoet ze die-hard gabber Muisz en Zigola, die in een spirituele community in Italië leeft.

Raven

Wanneer je hardcore ademt, je van hardcore je wérk hebt gemaakt én je meer dan 370 feesten hebt afgetikt. Dan weet je dat je jezelf die-hard gabber mag noemen. Muisz is zo iemand. 

Brotherhood Marron United

Michael heeft Marron United opgericht. Dit is een brotherhood die zich inzet tegen racisme en kansarme jongens helpt. In deze club is er een strikte hiërarchie en zijn er ‘chapters’. Dat zijn de verschillende groepen waaruit de brotherhood bestaat. Marron United is niet alleen in Nederland gevestigd maar ook in België, Suriname én de UK. 

Eén met de natuur

Zigola woont in Damanhur. Dit is een spirituele community in Noord-Italië. Zij leeft hier in een gemeenschap waarbij natuur en mens in harmonie samenleven. Zo praat Zigola met planten, en kan ze ze óók verstaan. De mensen van Damanhur geven workshops, doen aan healings en mediteren veel. Dit doen zij in prachtige ondergrondse tempels. 

Meer over gabber Muisz!

Meer over Marron United oprichter Michael. 

Meer over Zigola en de Damanhur gemeenschap.

Volgende week duikt Geraldine in de wereld van bijzondere liefdesrelaties. In deze aflevering volgen we een paranormaal stel, body-buildstel en een Gay-trio.


Meer Je Zal Het Maar Zijn!