• Sites

Grazend Nederland

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 30 nov 2005, 19:55

Ruim aandacht voor alles wat met gewicht te maken heeft. Van het lichaamsgewicht van balletdansers en kogelstoters tot de lichamelijke voorkeur van Surinamers; alles komt aan bod.

Vies eten.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 23 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af waarom iets vies is. Zijn organen vies? Of slakken? En hoe reageert ons lichaam op vies eten? Wie lust de longen, de lever, de maag, het hart en de darmen van een schaap.

Eten en erotiek.

  • 35:00
  • Aflevering
  • 16 nov 2005, 19:50

Pierre Wind ervaart wat het is om erotisch te dineren.

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 9 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af hoe efficient wij met ons voedsel omgaan.

Rituelen en tradities.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 2 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af welke culinaire rituelen en tradities er in Nederland worden nageleefd. Aan het woord komen een barones, een butler, een Islamitische slager en Tereza uit Eritrea.

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 26 okt 2005, 19:55

Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd?

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 19 okt 2005, 19:55

Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd? In iedere aflevering wordt één onderwerp aangesneden waar dieper op wordt ...

Varkenswang en pauwenborst.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 12 okt 2005, 19:55

De varkenswang is het lekkerste deel van de varkenskop. Tenminste, dat vindt Carolina Verhoeven. Gebraden pauw is verdwenen van de Nederlandse menukaart. En dat is volkomen terecht, want het smaakt...