Goedemorgen: Winter nog lang niet voorbij

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Kijk even naar buiten en je ziet, De Winter is nog lang niet Voorbij.

Gemist: First dates
Rajan is terug. Het lijkt erop dat hij geluk heeft met zijn vierde date. Deze keer met Corinne, een vrouw die het talent heeft om steeds de verkeerde mannen te ontmoeten. De mooie Shakira staat te wachten op haar allereerste date met Xany. Ondertussen heeft het feestbeest Devon enorm zin in een drankje aan de bar, maar haar date Will blijkt een geheelonthouder te zijn. Purdey valt wel op haar Australische date, Matt, maar ze wil hem niet zoenen. Heavy metal fan Dan plaagt Angela, omdat ze van alle soorten muziek houdt. Gepensioneerde John hoopt een date te hebben met iemand die hem begrijpt.

Moet je zien: De Winter Voorbij
De 3JS en Kraantje zitten in de tuin bij het chalet als Kraantje een persoonlijk verhaal vertelt, waar hij ook een nummer over heeft geschreven. Jan, Nick en Simon verzorgen traditiegetrouw en langverwacht weer een nieuwe aflevering van Paardrijkskunde. 's Middags gaan Dennis en Kraantje souvenirs kopen voor iedereen en krijgen Jan Smit en Simon een slalom-les. Het avontuur wordt 's avonds muzikaal afgesloten in de après-skibar.

Verder interessant vandaag:
1. Hoe overleef je Koningsdag 2016?
2. Tien jaar oude Mcdonalds burger rot niet
3. Jongen verkoopt limonade om geld in te zamelen voor eigen adoptie