Goedemorgen: Vrijheid is het ultieme Ibiza-gevoel

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Het ultieme gevoel van vrijheid in Ibiza en burgerlijke huismussen.

Gemist: Van de duurste jachten tot gesjeesde hippies en sjamanen op Ibiza met Lauren! Op Ibiza
Zit vrijheid in je hoofd, je lijf, de plek, in macht, in geld, in verdoving? Hoe krijg je het? En wanneer voel je je echt vrij? Lauren gaat op zoek naar vrijheid op een van de meest vrije plekken van de wereld, Ibiza. Lauren gaat niet alleen op zoek naar vrijheid, maar ook beleeft ze de vrijheid. Geeft een rebirth met een hoop gegil je vrijheid? Of is het juist het gefeest wat verlossend werkt? Van de duurste jachten, de rijkste der aarden tot de gesjeesde hippies en de sjamanen op het eiland, wie voelt zich vrij en wat is vrijheid voor Lauren? Ze ontdekt het op Ibiza.

Moet je zien: Gerard Joling, de ogenschijnlijk excentrieke, uitbundige zanger en tv-presentator, is vooral een 'burgerlijke huismus in Profiel
Trouw aan zijn omgeving, trouw aan zijn jeugdvrienden, trouw aan zijn familie: het loopt als een rode draad door zijn leven en carrière. 'Die hunkering naar het thuisgevoel heeft hem zelfs belemmerd in zijn internationale ambities', zegt oud-manager Jan van Doorn in de uitzending. In de jaren 90  verkocht Joling miljoenen platen in Azië. Van Doorn wilde van de zanger de nieuwe Julio Iglesias maken.

Verder interessant:
1. Pokémon Go leidt tot verdachte situaties en meldingen bij de politie
2. Dit zijn de populairste wedding tracks
3. Vrouw valt 57 kilo af na zelfmoord echtgenoot