Goedemorgen: Lovergirls en tippelende, drugsverslaafde, transgenders

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Stap in de wereld van tippelzones, lovergirls en minderjarige prostituees.

Gemist: Tippelende minderjarige meisjes, drugsverslaafden en transgenders in de prostitutie
Jojanneke bezoekt de tippelzone waar veelal drugsverslaafde vrouwen en transgenders voor een tientje of twee seks in de auto hebben. Ze hoort hoe je als pooier meisjes de prostitutie in manoeuvreert, lovergirl Stefanie vertelt hoe ze meer- én minderjarige meisjes voor de prostitutie ronselde en hoe de verschillende mensenhandelnetwerken op elkaar zijn ingespeeld.

Moet je zien: De bewoners van eiland Pitcairn zijn allemaal afstammelingen van een verdwenen marineschip uit 1767 in Reizen Waes
Het eiland Pitcairn is een van de meest afgelegen plekken ter wereld en heeft een verhaal dat Tom al jaren intrigeert. In het midden van de Stille Oceaan wonen vijftig mensen op een eiland dat op drie dagen varen van het dichtstbijzijnde vasteland ligt. De bevolking is er volledig op zichzelf aangewezen. Om de drie maanden meert er een containerboot met levensmiddelen aan.

Verder interessant:
1.
Wit-Russen delen masaal naaktfoto's van zichzelf op kantoor
2. Moeders nemen de Tinder-accounts van hun kinderen over
3. Een pil te veel, maakt nog geen crimineel