Goedemorgen: Loek ruilt met Luuk

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. In 2009 deden Loek en Luuk mee met Puberruil. Hoe gaat het nu met ze?

Gemist: Loek en Luuk in Puberruil - 10 jaar!
De nuchtere Loek is geboren en getogen in een jongensgezin in Westland en gaat er nooit meer weg. Hij hangt het liefst rond met zijn macho-vrienden, die 'nog nooit een homo gezien hebben'. Loek ruilde in 2009 met de extravagante Luuk, die zijn geaardheid niet onder stoelen of banken steekt en met zijn vriendinnen make-upavondjes houdt. Na de ruil wordt Luuk overvallen met lovende woorden over het bespreekbaar maken van homoseksualiteit. Hij wordt gescout als model, loopt shows in Milaan en streeft ernaar om succesvol te zijn. Maar al snel wordt de druk te hoog en voelt Luuk de sterke muur die hij tijdens Puberruil had in een keer wegvallen. Hoe reageert Loek op het verhaal van Luuk? Herkent hij zich in Luuk's zoektocht naar zelfacceptatie en succes?

Moet je zien: De risico's van het internet
Het internet is een oncontroleerbare labyrint van inhoud en beeldmateriaal, dat opereert onder losse wetten en gedeeltelijke anonimiteit. Het is een spannend, kwetsbaar nieuw terrein waar mensen alles kunnen doen. Wie is de baas in dit wetteloze landschap? De beschermers? De misbruikers?

Verder interessant vandaag:
1. De vreemdste muziek-merchandise volgens 3voor12
2. PSV supporters woest om penalty voor Ajax
3. Wat gebeurt er als stelletjes elkaar een maand niet whatsappen?