Goedemorgen: Je wekelijkse dosis akwardness is terug!

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Streetlab over de grens, Rundfunk sharp en grappig as ever en nieuwe films!

Gemist: Syriëganger en zoon van Neziha is terug van weg geweest in "In Vrijheid
Het verhaal van een moeder die haar verloren zoon terug krijgt. Maandenlang heeft Neziha in angst geleefd om haar zoon Ismaël die naar Syrië is vertrokken. Dan krijgt ze het bericht dat Ismaël terug is; gevlucht uit Syrië wordt hij nu vastgehouden in Nederland. Van de rechter mag hij zijn strafproces, onder strenge voorwaarden, thuis bij zijn moeder afwachten. Neziha is vastberaden haar zoon zich niet een tweede keer te laten ontglippen en zet alles op alles om Ismaël zijn draai in de maatschappij weer te laten vinden. Maar hoe meer ze hem probeert te bereiken, hoe groter de afstand tussen moeder en zoon wordt.

Moet je zien: Je wekelijkse dosis sociale experimenten. Streetlab is terug! 
Klopt het dat Duitsers geen gevoel voor humor hebben? Zijn Zweden zo afstandelijk als men beweert? Kun je als gewone Hollandse jongen overleven in de Surinaamse jungle? Kun je doorgaan als operazanger in een Italiaanse opera? Voor het vierde seizoen van Streetlab zoeken de jongens Tim, Stijn, Jasper en Daan letterlijk gezegd de grenzen op van het sociale ongemak. Of beter gezegd, ze gaan de grenzen over. 

Verder interessant:
1.
Adviescollege: Weg met cookies
2. 10 tips voor de allerbeste Halloween kostuums
3. Lekker op zonvakantie naar Teheran?