Goedemorgen: Hoe vrijwillig is de prostitutie echt?

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Pooiers plaatsen advertenties om nieuw vlees achter het raam te ronselen.

Gemist: Hoe vrijwillig is de keuze om 'achter het raam' te gaan werken als je vriendje ineens een loverboy blijkt te zijn?
Het vriendje van Celina veranderde van de één op de andere dag in een pooier en plaatste haar achter het raam. Ze werkte ook in de veel minder doorzichtige thuisprostitutie. Daarnaast werd ze door haar pooiers verplicht tot het meewerken aan seksvideo's waarop het lijkt alsof ze altijd en overal zin in seks heeft. 

Moet je zien: Oscarwinnende Reese Witherspoon speelt de sterren van de hemel in Johny Cash biografie Walk the Line
De jonge Johnny Cash vertrekt naar Memphis, waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Met zijn ongebruikelijke manier van gitaarspelen en ruige stem overrompelde de jonge Johnny Cash in 1955 de muziekindustrie. Naarmate hij steeds bekender wordt, en dus geld begint te verdienen, komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny teveel en hij raakt aan de drugs. Zijn daaropvolgende carrière kent veel hoogtepunten, maar ook diepe dalen.

Verder interessant:
1. Dit is waarom je die kroket wel/niet kunt laten liggen
2. Naakte carpool karaoke met Red Hot Chilli Peppers
3. Snapchat: eindelijk langer snaps bewaren


Walk the Line is vanavond te zien om 21:24 uur op NPO 3