Goedemorgen: Hardcore never dies

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Wat bestaat er nog van de jaren 90 hardcore cultuur en webcamseks?

Gemist: Hardcore en webcamseks never dies! In Spuiten en Slikken Specials
Gwen duikt in de wereld van aussies, kale koppen en Thunderdome-tattoos en bezoekt het grootste hardcorefestival van Europa, om te achterhalen wat er nog over is van haar geliefde gabbercultuur uit de jaren 90. Emma ziet steeds meer reclames voor webcamseks en vraagt zich af hoe schimmig deze industrie in Nederland is. Ze gaat langs bij verschillende webcamgirls, zoals pornoster Bobbi Eden, en ervaart ook zelf hoe het is als mannen voor haar betalen.

Moet je zien: Miss Montreal schrijft allerlei liefs over moeilijke situaties voor iemand die het nodig heeft in Lieve S-S-Sanne
Patty wil graag een nummer voor haar beste vriendin Imke, die sinds afgelopen zomer anorexia heeft. Patty gaat samen met Sanne naar de kliniek van Imke in Venlo, omdat ze wil laten zien dat ze er voor haar is. Ook gaat Sanne op de speedboot naar Vlieland. Campingdirecteur Jan denkt dat Sanne een van zijn campinggasten gaat verrassen, maar die zitten juist in het complot net als het personeel. Sanne verzamelt op de camping verhalen over Jan, want hij verdient een liedje. 


Verder interessant:
1.
Zoekmachines censureren info geslachtsbepaling
2. Whatsapp heeft een nieuwe tagfunctie
3. FNV wil er loon bij, maar hoe kun je dat zelf doen?