Goedemorgen: Een spuitje... Ook voor mannen!

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Gordon doet een boekje open over BN'ers die zich laten helpen met een spuit

Gemist:
Jan en Geraldine kijken of je met een bierfiets de Cauberg op kan fietsen en testen ze of je een black-out kan verslaan. Ze onderzoeken of je met petflessen droog naar de overkant komt en ze nemen de gebruiksaanwijzing van de frituurpan onder handen. In de studio onderzoekt het duo of je angstzweet kan ruiken en wie heeft er een betere hand-oog coordinatie; de man of de vrouw?

Moet je zien:
Sophie Hilbrand duikt in de wereld van het mannelijk schoon. Hoe staat het met het uiterlijk van de man anno 2016? Zwichten mannen al voor botox en fillers? Houden ze hun hoofd kaal of nemen ze haarimplantaten? En wanneer is de penis groot en dik genoeg? Ze interviewt de mannen in haar omgeving en collega's uit het vak. Het gezicht van de man staat centraal. Sophie bezoekt Ronald de Boer in een kliniek, waar hij openlijk vertelt over de cosmetische ingrepen die hij liet doen. Ook praat ze met Gordon die een boekje open doet over wat hij allemaal ziet bij zijn showbizz-collega's.

Verder interessant:
1.
Met 80 km/u naar Denemarken on pannenkoeken te bakken
2. Wat zijn de mooiste reclameliedjes aller tijden?
3. Making a murderer wint vier Emmy's