Goedemorgen: De strijd tegen pedofilie

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Hippie's die in commune leven, ultieme party-gangers en zigeuners op Ibiza.

Gemist: Muziek tot drugs en van hippie's tot zigeuners op ultiem party eiland Ibiza in Lauren! Op Ibiza
Lauren ontmoet Mora Mora, deze modeontwerpster is een hippie in hart en nieren. Lauren wordt door haar uitgenodigd in de commune, waarin ze samen met andere paradijsvogels in alle vrijheid leeft. En ze bezoekt de wijk Sa Penya, waar de zigeuners wonen. Hier komen geen toeristen en zelfs de politie komt er liever niet. Het wordt Lauren en de cameraploeg al snel duidelijk waarom niet. 

Moet je zien: Slachtoffers van pedofilie, hun ouders en een pedofiel die nog nooit een misstap heeft begaan in Je Zal Het Maar Zijn.
Sophie ontmoet Mark (21) en ontdekte een paar jaar geleden dat hij pedofiel is. Hij heeft nog nooit een kind misbruikt en is naar een gespecialiseerd psychiatrisch centrum gegaan voor hulp, Jeanette is op vierjarige leeftijd slachtoffer geworden van een pedofiel. Het misbruik heeft ervoor gezorgd dat ze tot voor kort nooit heeft genoten van seksueel contact. 

Verder interessant:
1. Onderzoek: festival is leuker zonder mobieltje
2. Een deel van de moslims viert vandaag Suikerfeest!
3. Bestelling in webwinkel eerder in huis dankzij robotarm