Goedemorgen: Begin de dag met een dansje

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Muziek en dans is de taal van iedereen. Van Lowlands tot Zuid-Afrika.

Gemist: De hoogtepunten van A Campingflight to Lowlands!
Voor de vierentwintigste keer rechtstreeks verslag van het Lowlands festival in Biddinghuizen. In twee televisie-uitzendingen gidsen Eric Corton, Eva Cleven, Willie Wartaal en Tim den Besten de thuisblijvers langs alle muzikale hoogtepunten, nieuwe ontdekkingen en het ongeremde festivalleven. Met onder andere muziek van Muse, LCD Soundsystem, Disclosure, Anderson. Paak, Oscar & The Wolf en The Last Shadow Puppets

Aflevering 1 (zaterdag 20 augustus)


Aflevering 2 (zondag 21 augustus)


Moet je zien: Dansend de wereld rond met Ish en Jan Kooiman
Dans verbindt mensen en culturen. In het culturele reisprogramma Dance Around The World gaan goede vrienden Jan Kooijman en Ish Ait Hamou op zoek naar de ziel van de Zulu krijgersdans, oftewel de Indlamu. Voormalig modern danser Jan en hiphopdanser Ish gaan op reis naar Zuid-Afrika om daar bij een inheemse Zulustam de dans eigen te maken en zo meer te leren over de cultuur. Worden ze voldoende Zulu om de dans ten overstaan van het hele dorp goed uit te voeren?