Goedemorgen: Begin de dag met een bloedzuiger!

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Onbelangrijke, belangrijke, ondertussige dingen en reuzen uit de oude tijd

Gemist: Best friends for ever, of toch niet? In 2gether
Regisseur Ava gaat op zoek naar haar verloren pubervriendschap. Nauli, met wie ze deze vriendschap beleefde, distantieert zich echter van de film waardoor Ava hun vroegere samenzijn terug zoekt in de twee beste vriendinnen Storm en Sieuwke. In hoeverre kan Ava haar vroegere vriendschap op de twee projecteren en tegelijkertijd de beschadigde band met Nauli herstellen?

Moet je zien: Fitgirls, healthy bodies en bloedzuigers als natuurlijke beautybehandelingen in Lauren!
Iedereen wil er perfect uitzien. De gangbare chemische behandelingen als botox en facelifts worden steeds meer ingewisseld voor de 'natuurlijke' beautybehandelingen. Het schijnt dat je gezicht een heerlijke massage krijgt door er reuzenslakken over te laten kruipen en zorgt het slijm dat ze produceren ervoor dat je rimpels verdwijnen. Heerlijk lopen bibberen in een cabine van min 110 graden Celsius geeft je een strak lijf en zorgt ervoor dat je lichaam collageen aanmaakt. Lauren test het voor je uit!