Goedemorgen: Antwoorden en problemen zoeken

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Danny zoekt problemen, terwijl de Keuringsdienst juist antwoorden zoekt!

Gemist: Danny Zoekt zijn eerste Problemen in Twente
Het drugsgebruik onder jongeren in het Overijsselse Twenterand is schrikbarend hoog. Volgens een recent onderzoek telt de gemeente (vijf dorpen/gehuchten bij elkaar) honderden jonge gebruikers van vooral ghb en speed. Danny Ghosen gaat in de eerste aflevering van zijn nieuwe programma Danny Zoekt Problemen op zoek naar de verhalen van de vaak jonge gebruikers, hun ouders én de dealers.

Moet je zien: Boerenkaas in de Keuringsdienst
Dankzij gezond boerenverstand weten we dat het bij producten met boeren op het pak om bedrog gaat. Van boerenrookworst tot boerenbeschuit en van boerencake tot boerensoep. Zogenaamd allemaal van boeren, toch gewoon uit de fabriek. Boerenlulkoek dus. Op één product na. Boerenkaas is een beschermd product dat volgens echte boerenregels gemaakt moet worden. Verplicht van rauwe melk van eigen koe. Maar nu zijn er boeren die deze regels aan hun laars lappen. Bang voor bacteriën warmen ze de melk op. Dan is de boerenkaas niet rauwmelks meer. Oneerlijk, vinden de boeren die hun melk wel koud verwerken. De Keuringsdienst van Waarde belandt in een verhitte discussie en slaat aan het polderen.

Verder interessant vandaag:
1. Deze Nederlandse muziek zit in Amerikaanse hitseries
2. Hoverboarden op het dak van een wolkenkrabber
3. Naakt dineren in hartje Londen