Goedemorgen: Alpacas en Soundos. Een gouden combi

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Soundos is te gast bij de Alpacas en 60 jaar Songfestival!

Gemist: Alpacas met Soundos als gast!
Improvisatieshow met comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en nieuwkomer Rayen Panday. Sophie Hilbrand probeert de groep in het gareel te houden, maar met Soundos El Ahmadi als gast is dat nog lastiger dan het lijkt.

Moet je zien: Je Zal Het Maar Hebben
Tim gaat op bezoek bij Scott de Jager die is geboren met een hartafwijking. Z'n hart pompt niet genoeg zuurstof door de bloedvaten en daardoor blijft zijn lichaam wat achter in de ontwikkeling. Als zeventienjarige komt daar nog eens een hersenvliesontsteking bij. Hij overleeft dit maar net en heeft er sindsdien flink wat beperkingen bij. Ondanks zijn beperkingen, woont Scott in een kast van een huis en leidt Scott een luxe leventje in het prettige Wassenaar. Ook gaat Tim op pad met Tamara Berkhof die vierentwintig uur per dag stemmen in haar hoofd hoort en ook nog eens voortdurend beelden ziet die er eigenlijk niet zijn. Ze moet elke dag de strijd aangaan met de demonen in haar hoofd. Dit doet ze gelukkig niet alleen. Ze woont samen met een aantal lotgenoten in een woongroep en probeert daar haar leven op de rit te krijgen.

Verder interessant vandaag:
1. Vrouw klaagt Starbucks aan voor 5 miljoen vanwege "teveel ijs"
2. 1 op de 3 studenten heeft spijt van studiekeuze
3. Donald Trump: "China verkracht VS"