Goedemorgen: De echte zin en onzin over rode wijn

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Dagelijks over straat in fantasy pakjes en 2 rode wijn per dag, gezond?!

Gemist: Marlijn en Ersin op bezoek bij de wijnboer, wijnliefhebbers, geheelonthouders, de wijnboer en de verslavingsarts.
Zijn twee glazen rode wijn per dag gezond? Ruim 3 miljoen Nederlanders geloven van wel, want zij drinken elke dag één of meer glazen wijn. In wijn zitten heel veel goede stoffen, die zorgen voor blinkende aderen en een blakend hart. Maar winnen die goede effecten het uiteindelijk van de ravage die alcohol in je lichaam aanricht? Of is alcohol helemaal zo slecht nog niet? 

Moet je zien: Sophie volgt drie fanatieke 'fantasy' liefhebbers en gaat mee naar het grootste cosplay evenement van Nederland
Wesley is 35 en gaat een groot deel van de tijd door het leven als 'Lesley het boselfje'. Hij voelt zich meer boself, dan mens. Hij gaat elk fantasy evenement af, omdat hij zich daar meer thuis voelt. Jopie is 23 en leeft ook voor fantasy en gaat dagelijks over straat in fantasy pakjes. Hakan is een bekend gezicht geworden in de fantasy wereld en gaat met name naar 'cosplay' conventies. 

Verder interessant vandaag:
1. De abortuspil, hoe werkt het?
2. Down The Rabbit Hole 16: de top 25
3. Vader zet dochter voor schut met haar selfies op sociale media