Goedemorgen: Koekwaus rijden, goed idee?

In Goedemorgen wat je gisteren hebt gemist en vandaag moet zien. Vandaag: hoe is het om onder invloed van drugs in de auto te zitten?

Dit heb je gemist: koekwaus in de auto
Uit onderzoek blijkt dat er nergens zoveel drugsresten in het afvalwater zitten dan in ons eigen Utrecht. Zouden die mensen daarna allemaal braaf de trein of taxi naar huis nemen? Laten we het hopen. Ik spuiten en Slikken Slikken Specials onderzoekt Emma hoe het is om onder invloed van veel gebruikte drugs in een rijdende auto te zitten. Gwen gaat verder op bezoek bij een seksbeurs... smullen!

Dit moet je zien: Ali B toert door met Lee Towers
Een oude Neder-klassieker verbinden met een jonge rapper: het recept van Ali B op Volle Toeren is ongewijzigd. Want waarom zouden ze? De voorgaande uitzendingen leverde het steevast nieuwe pareltjes op voor het vaderlandse cultuurlandschap. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen start gelijk met een grootheid uit de Rotterdamse haven: Lee Towers. Samen met het rapduo Stepherd & Skinto gaan ze met elkaars muziek aan de slag. Ali B op Volle Toeren is vanavond om 21:15 te zien op NPO3. 

Verder interessant: 
1. Atlantis bestaat en je kunt er op vakantie!
2. Ariana Grande schrikt zich de *#&^@